Welke fabrikant voor cirkelzagen is de beste?

Ik weet het niet en jij weet het niet! Je moet dit artikel lezen en dan vragen me voor mijn mening. Dit artikel zal al uw vragen beantwoorden en vele anderen beantwoorden!

1. Wat is het verschil tussen de modellen van Circular Saw Blades in Dutch Manufacture en Japanese Manufacture?

Cirkelzaagbladen zijn gemaakt in veel verschillende soorten fabrikanten, sommige van hen zijn populairder dan anderen, maar hetzelfde model van cirkelzaagblad zal altijd afkomstig zijn van dezelfde fabrikant. En dit is heel opmerkelijk, in vergelijking met Einhell Radiaal Kap En Verstekzaag U vaak cirkelzaagbladen met veel verschillende modellen vinden, omdat het model van het blad geen betekenis heeft in de productie van de cirkelzaag, al het model heeft dezelfde naam en zijn allemaal gemaakt van hetzelfde staal. Dit wordt getoond op onderstaande afbeelding.

1.1 Het eerste model dat u hieronder zien heeft het woord Cirkelzaagblad op het blad. U ook zien dat de bladen hebben een enkele sleuf voor het hoofd, terwijl de Japanse versie heeft twee slots, maar er zijn ook modellen die geen slots hebben, en een van hen is populairder dan de andere.

1.2 De volgende afbeelding toont het Japanse model, waar het blad een groter hoofd voor het zaagblad heeft. 1.3 Het laatste beeld laat zien hoe cirkelzaagbladen uit verschillende landen eruit zien. 1.4 Het cirkelzaagblad uit het Verenigd Koninkrijk, dat een platte kop heeft. U vindt dit mes in het Verenigd Koninkrijk online winkels of door te zoeken naar een in een antiekwinkel. Degene die ik gebruik in dit bericht is het model nr. Het is ook online beschikbaar. Dit is het blad van mijn favoriete Circulaire zaag in Nederland, de Andermatten Model NN 6090, die werd gemaakt van 1860 tot 1930 en veel verschillende materialen. 1.5 Het blad is gemarkeerd met NN-nummer 90425 in een donkeroranje kleur. Houd anders rekening met een vergelijking van Beste Cirkelzaag. Dit is het meest voorkomende mes waar liefhebbers van cirkelzaag naar op zoek zijn.

Een typisch cirkelzaagblad (cirkelsnede) in de vorm van een trapeziumvormige doos. De zaag is een beetje breder dan het hoog is, en de top is het grootste deel. Zie ook een ervaringsrapport cirkelzaag Test. Het bovenste deel is iets kleiner dan de voorkant, de achterkant is dikker en stijver dan de voorkant. Ik vond het ook moeilijk om de zaag te openen. Het blad heeft een platte kop en een scherpe rand met een afgeronde punt. Dit soort mes wordt meestal een "conventionele" of "juiste" cirkelzaag blad genoemd. De naam "conventioneel" verwijst naar het feit dat ze meestal worden gebruikt voor cirkelzaagdoeleinden, maar ze kunnen ook worden gebruikt om vierkante, rechthoekige en rechthoekige stukken te snijden.